10 zichtbare signalen dat je paard niet fit is. Leer ze herkennen! 

Gratis e-boek: Hoe fit is jouw paard? 

  • Herken gezondheidsproblemen
  • Met duidelijke foto's
  • Achtergrond informatie
  • Praktisch toe te passen
  • Met gratis checklist 
e-boek Hoe fit is jouw paard. Mariël Schrijvers

OMDAT EEN GEZOND PAARD NIET VANZELFSPREKEND IS

Iedereen wil zijn of haar paard graag sterk en gezond zien.  Maar een paard een leven lang fit houden is nog niet zo makkelijk. Het is belangrijk om je te realiseren dat de gezondheid van een paard een glijdende schaal is. Een paard wordt meestal pas écht ziek, nadat hij al langere tijd niet écht fit is geweest. 


HOE DIT BOEKJE KAN HELPEN

Dit boekje leert je 10 belangrijke zichtbare signalen herkennen, die aangeven dat de gezondheid van je paard niet optimaal is. Je zal veel eerder ‘doorhebben’ dat je paard de verkeerder kant op gaat wat betreft zijn gezondheid.  Hierdoor kan je  eerder op zoek naar de oorzaak. en voorkom je dat je paard na verloop van tijd écht ziek wordt of geblesseerd raakt.

merrie met veulen aan het grazen

Omdat snel ingrijpen erger kan voorkomen

OVER DE AUTEUR


Mariël is een gediplomeerd en geregistreerd osteopaat voor paarden en pony's, werkzaam in de regio Noord-Braband (NL) en delen van Vlaanderen (BE). 


Ze heeft haar opleiding gevolgd aan het Vluggen Instituut in Duitsland en heeft bovendien een universitaire graad in de Biologie. Mariël volgt geregeld verdiepingsopleidingen en cursussen.


Mariël bezit al meer dan 15 jaar een Arabische volbloed merrie. Deze merrie is de drijvende kracht achter Mariël's voortdurende zoektocht naar nieuwe informatie over 'hoe een paard gezond te maken en te houden'.

Osteopaat voor paarden Mariël Schrijvers met bruine merrie

Over de auteur

Mariël is een gediplomeerd en geregistreerd osteopaat voor paarden en pony's, werkzaam in de regio Noord-Braband (NL) en delen van Vlaanderen (BE). 


Ze heeft haar opleiding gevolgd aan het Vluggen Instituut in Duitsland en heeft bovendien een universitaire graad in de Biologie. Mariël heeft verschillende aanvullende opleidingen en cursussen gevold op het gebied van sportmassage voor paarden, hoefbekappen, paarden trainen (klassieke stijl) en voermanagement. 


Mariël bezit al meer dan 15 jaar een Arabische volbloed merrie. Een geweldig paard, maar met de nodige gezondheidsproblemen. Deze merrie is de drijvende kracht achter Mariël's voortdurende zoektocht naar nieuwe informatie over 'hoe een paard gezond te maken en te houden'.

Osteopaat voor paarden Mariël Schrijvers met bruine merrie

Gratis e-boek met gezondheidschecklijst 

Dit gratis e-boekje gaat je écht helpen om de gezondheid van jouw paard nóg beter in de gaten te houden. En dat is belangrijk. Want hoe eerder een gezondheidsprobleem onderkent wordt, hoe makkelijker het op te lossen is. 
e-boek Hoe fit is jouw paard. Mariël Schrijvers